THNX!’ 2017 MET DJ SWEET LE FREAK IN PODIUM VICTORIE

MELD JE SNEL AAN! AL BIJNA 2/3 VAN HET TOTALE AANTAL AANMELDINGEN BINNEN!!! Daarna word je op de wachtlijst geplaatst (zie onder het kopje Snel aanmelden).

Ben je vrijwilliger, woon je in de gemeente Alkmaar of doe je in Alkmaar vrijwilligerswerk? Meld je vanaf 5 juli aan en reserveer 28 september in je agenda. Want op 5 juli start de aanmelding voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest ‘THNX!’. Het feest, met dit jaar als thema ‘SING & SWING’, vindt plaats op donderdagavond 28 september.  En waar kun je nou beter zingen en swingen dan in het prachtige nieuwe Podium Victorie. De toegang tot ‘THNX!’ is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden (dat kan onderaan deze pagina).

Dankjewel
‘THNX!’ wordt jaarlijks georganiseerd door de Vrijwilligers Centrale. Vrijwilligers zijn onmisbaar in de Alkmaarse samenleving en het feest is bedoeld als een groot dankjewel voor hun inzet.

Sing & Swing
Dit jaar biedt ‘THNX!’ een heerlijke avondje uit op een toplocatie in Alkmaar, Podium Victorie. De gehele avond wordt begeleid door Alexander van der Doorn. Als ceremoniemeester zorgt hij ervoor dat je je geen moment verveelt. Ook zal hij op een verrassende manier het “SING”-gedeelte van de avond vormgeven. Met DJ Sweet le Freak is een vakman in huis gehaald. Hij is bekend van zijn optredens tijdens Koningsnacht en -dag op de Paardenmarkt, maar ook van optredens in diverse clubs, kroegen en 80’s en 90’s party’s in Alkmaar. Sweet le Freak weet als geen ander hoe je de sfeer goed opbouwt. Maar dat is nog niet alles. We gaan een Salsa-workshop volgen! Allemaal met de voetjes van de vloer en geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde salsadanser. Wil of kan je niet meedoen? Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om toe te kijken of even te gaan zitten. En een lekker hapje en drankje ontbreken niet. Het feest barst los om 19.00 en duurt tot 23.00 uur.

Snel aanmelden
Meld je hieronder gratis aan 5 juli 2017 9.00 uur. Wees er wel vlug bij, want de afgelopen jaren was het maximum aantal deelnemers snel bereikt. Daarna word je op de wachtlijst gezet. Dit betekent, dat je afhankelijk bent van eventuele afmelders.  Dus wil je het feest niet missen, wacht dan niet en meld je meteen aan. Je ontvangt per e-mail binnen 5 werkdagen je toegangsnummer of het bericht dat je op de wachtlijst bent geplaatst.

Goed om te weten
Bij binnenkomst ontvang je van ons 3 consumptiebonnen. Hiermee kun je 3 keer een drankje bij de bar halen. Wil je daarna iets drinken? Dan komt dit voor je eigen rekening. Je kunt dan munten halen. Deze munten kunnen alleen met pin betaald worden, dus zorg dat je je pinpas bij je hebt!

Button Inschrijven