‘Te Gast’ in Hotel De Rijper Eilanden.

Op maandag 25 september 2017 organiseren wij weer een gezellige middag ‘Te Gast’ in Hotel De Rijper Eilanden. U bent natuurlijk van harte welkom. De zaal is open vanaf 11.30 uur. Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid. In het restaurant wordt om 12.00 uur een heerlijke maaltijd geserveerd bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en dessert. Na de lunch gaan we aan de gang met een IQ-Quiz.
Niet moeilijk maar wel heel gezellig. Na de prijsuitreiking is er tijdens de pauze tijd voor een hapje en een drankje. Het tweede deel van de middag wordt ‘bioscoop de Rijpereilanden’ voor u geopend met de Film Noord- Holland medio 1920-1940. Oude polygoon beelden zijn digitaal bewerkt en van ingesproken teksten voorzien. U wordt meegenomen van de Zaanstreek tot aan Den Helder. Zelfs een aantal Waddeneilanden komen in beeld. Ook het voormalige eiland Urk behoorde hiertoe. Tevens komt het gebied Edam-Volendam aan bod.

De kosten voor de hele middag zijn € 15 euro per persoon. Dit is inclusief de warme drie-gangen maaltijd, consumpties en activiteiten. Wilt u graag iemand meenemen om eens kennis te maken met Te Gast en met WonenPlus, dan kan dat. Voor introducees zijn de kosten eveneens € 15 euro.
U kunt zich uiterlijk tot 13 sept. 2017 tot 12.00 uur voor deze middag aanmelden:
Aanmeldingen gaan in verband met bereikbaarheid via het Servicepunt Wormerland.
Maandag tot en met vrijdag geopend 9.30 – 12.00 uur op telefoonnummer 075-6419668
Meldt duidelijk dat het gaat om de Rijpereilanden, aangezien hier ook de aanmeldingen binnenkomen voor andere projecten. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

Heeft u zich al opgegeven, maar kunt u toch niet komen? Wilt u zich dan afmelden, ook op 25 september, op het telefoonnummer 075-6419668. Dit is WonenPlus Wormerland,
Wij zien er naar uit u te ontmoeten in Hotel De Rijper Eilanden, Zuiddijk 2a in De Rijp.
Nicolette van Houten en alle vrijwilligers van Te Gast
Kunt u niet dan kunt u wellicht de volgende keer, maandag 6 november 2017…..

Contactadres te Gast:
WonenPlus Wormerland
Faunastraat 68
1531 WH Wormer
Tel: 075-6419668
open op ma. t/m vrij. van 9.30 –12.00u
info@dcwormerland.nl
www.rswp.eu