Expositie Kunstcollectief ‘Samen Sterk’

Elk kwartaal wisselende exposities van het Kunstcollectief Samen Sterk. Een groep van kunstenaars met of zonder psychiatrische achtergrond. Het collectief heeft als ambitie dat er voor iedereen een gelijkwaardige plek in de samenleving kan en moet zijn. Samen willen zij een positief beeld geven en het stigma over psychiatrie verminderen. WonenPlus Alkmaar en de Alkenhorst vinden dat een mooie missie en stellen hun ruimtes beschikbaar voor deze exposities. Het eerste kwartaal exposeert Hans Kluken in de zalen van de Alkenhorst en Detlef Hebing in de gang van WonenPlus. Net zo nieuwsgierig als het muisje op het schilderijtje? Kom langs! Te bezichtigen tot 1 april. Kijk ook op www.kcsamensterk.nl

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: