Exposities derde kwartaal 2017

De leden van Schildersvereniging Doorwerken exposeren met een collectie van hun werk in alle zalen van de Alkenhorst. Hier komen zij wekelijks bijeen om met elkaar te schilderen. In 2016 bestond de schilders vereniging Doorwerken 80 jaar. Zij zijn daarmee de oudste schilders vereniging van Alkmaar.
Na het succes van hun jubileum expositie van vorig jaar exposeren zij nogmaals een kwartaal in de Alkenhorst, hun thuishaven. Kom vooral kijken naar de gevarieerde collectie.

 

 

Arend de Kroon is in 1976 begonnen met schilderen, aanvankelijk zonder lessen te volgen maar met aardig resultaat. Vanaf 2000 heeft hij in diverse periodes lessen gevolgd bij verschillende bekende docenten, waardoor de ontwikkeling in stijlen en onderwerpen (meestal in olieverf) veelzijdig is. Arend is deelnemer van Samen Sterk, het kunstcollectief dat ieder kwartaal bij ons exposeert. Zie ook www.kcsamensterk.nl. Zijn schilderijen hangen bij binnenkomst in de Alkenhorst links in het kantoorgedeelte van WonenPlus Alkmaar. Loop gerust binnen. Te bezichtigen tot 1 oktober.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK...

%d bloggers liken dit: