Exposities vierde kwartaal 2017

In het laatste kwartaal van 2017 exposeren leden van Fotoclub Koedijk bij ons in het “Huis van de wijk” De Alkenhorst.  Het zijn de 15 beste foto’s van 2016, gekozen uit inzendingen van de clubleden tijdens de jaarlijkse clubfotowedstrijd. Het thema is “Eenzaam”. Benieuwd naar  de foto’s? Ze hangen in de zaal “De Arend”.

We komen regelmatig WonenPlus abonnees tegen die kunst thuis hebben. Zonde om het daar te laten liggen en daarom helpen wij graag bij het tentoonstellen van hun talenten. In de zalen van WonenPlus hangen de werken van Sylvia van Doorn, 75 jaar, sinds 2004 abonnee vanwege een reumatische chronische ontstekingsziekte. Zij gaat wel eens mee met de uitstapjes van WonenPlus en wordt dan gehaald en gebracht door een WonenPlus vrijwilliger. Haar schilderijen zijn uitgevoerd in vele verschillende technieken. Naast liefde voor kleur heeft zij ook een grote voorkeur voor werken in zwart/wit. Sylvia  is trots op haar schilderijen en deze plek, waar haar schilderijen zo mooi tot hun recht komen.

 

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK...

%d bloggers liken dit: