Café ‘Doodgewoon’ Alkmaar op woensdag 10 januari 2018

Sinds 2008 is Café Doodgewoon geopend voor professionals, vrijwilligers en mantelzorgers in de palliatieve zorg. Ook in 2018 opent het café maandelijks elke tweede woensdagavond zijn deuren weer.

19.30 – 20.00 uur Inloop
20.00 –21.00 uur Gastspreker: Greta Vink
21.00 – 22.00 uur Nieuwjaarsbijeenkomst

Thema is: ‘Workshop Handmassage’

Deze workshop staat in het teken van het nieuwe jaar, waarin we klaarstaan voor de ander. Vanavond neemt Greta Vink ons mee in haar workshop handmassage. De massage biedt een vorm van persoonlijke aandacht en helpt de handen ontspannen. Wij volgen de aanwijzingen van Greta op de voet, pardon de handen, zodat er een stoot hormonen vrijkomt. Hierdoor ontstaat er vertrouwen en verbondenheid. Juist deze avond stellen wij de handen centraal, zodat we handig het nieuwe jaar ingaan. Greta is lichaamsgerichte therapeute.

Kom doodgewoon op 10 januari 2018!

Locatie: Hal van Hospice Alkmaar Blanckerhofweg 13 • 1816 HG Alkmaar