Nieuwe huisstijl voor WonenPlus Alkmaar

Het zal u ongetwijfeld zijn opgevallen dat we een nieuw logo en nieuwe huisstijl hebben. Daar is de laatste maanden, samen met het reclamebureau, hard aan gewerkt.

Het resultaat is een frisse en moderne uitstraling, waarmee we als organisatie willen benadrukken dat iedereen ons even dierbaar is en iedere schakel binnen de organisatie even belangrijk is bij het realiseren van onze goede resultaten. Daarom zeggen we: WonenPlus Alkmaar, zijn we samen.

De komende periode zullen we de nieuwe uitstraling gefaseerd introduceren. Dat betekend dat u het logo vanaf nu steeds vaker zult tegenkomen. Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website, uiteraard geheel in de nieuwe stijl en bovenal voorzien van nieuwe mogelijkheden en communicatiemiddelen. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.