EXPO van WonenPlus abonnee Teddy Reinders

Mevrouw Teddy Reinders is sinds 2007 abonnee van WonenPlus. Bij haar thuis waan je je in een galerie.  De muren hangen vol met haar schilderkunst, op de salontafel liggen mooie kunstboeken en op diverse plaatsen staan beeldjes van keramiek.  Zodoende kwam de uitnodiging om het 4e kwartaal bij WonenPlus te exposeren tot stand. Haar schilderijen maken onze kantoren kleurrijk en warm. Het is voor de 77-jarige Teddy een heerlijk tijdverdrijf. De kunst maakt dat zij samen met andere bezigheden als lezen, bridgen en fietsen haar lijf en geest in beweging houdt.

Ze is een dankbare abonnee van WonenPlus. “Vooral voor technische klusjes in huis die ik zelf niet kan. Maar ook voor computerproblemen bij mijn laptop. En ik heb samen met een vrijwilliger een prachtig fotoboek gemaakt van al mijn schilderijen”.  Wij zijn Teddy ook dankbaar. Want haar landschappen, portretten, dieren en bloemen geven de WonenPlus locatie warmte en kleur.