Gespreksgroep weer van start

Gespreksgroep. We gaan weer van start! Met gesprekken over, van en uit het leven. Die verder gaan dan de alledaagse dingen. Onderwerpen die de deelnemers beroeren zoals het heden, verleden en de toekomst. Leven in het hier en nu. Waardoor laat ik mij leiden? Eenzaamheid en kwetsbaarheid. Vreugde en verdriet. Eigen inbreng is daarbij dan ook van groot belang. Op ongedwongen wijze praten in een groepje en onder begeleiding van twee ervaren vrijwillige gespreksleiders. Het is eenmaal per maand op donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur. Komende data: 7 september, 5 oktober, 9 november en 7 december. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom. Laat het ons dan van tevoren weten met een telefoontje naar ons servicepunt op 072 5122711 of mail naar info@wonenplusalkmaar.nl Locatie de Alkenhorst, in de WonenPlus huiskamer, Schelfhoutlaan 4, 1816 LG Alkmaar. Bijdrage is € 5,- per 4 bijeenkomsten. Wist u dat abonnees van WonenPlus ook individueel thuis een gesprek kunnen aanvragen? Praten over, onder andere eenzaamheid, is soms op die manier prettiger.