Voor Mekaar Daalmeer

WonenPlus Alkmaar maakt deel uit van het laagdrempelige informatiepunt Voor Mekaar Daalmeer, in het wijkcentrum Daalmeer.

Op de woensdagen en donderdagen van 09.30u tot 12.00 uur kunnen wijkbewoners langskomen met vragen op het gebied van welzijn, zorg, voorzieningen en sociale wet- en regelgeving. In samenwerking met professionals van wijkcentrum Daalmeer, MEE & de Wering, Humanitas, WonenPlus Alkmaar en vrijwilligers zijn we u graag van dienst.

Op de woensdagen in de éven week, kunt u van 9:30 tot 12:00 uur  inlopen bij consulent Aart Dwarswaard en Tineke Winkelman van WonenPlus Alkmaar. U kunt informatie ophalen, kennismaken of vragen stellen over bijvoorbeeld het dienstenaanbod, een praktische vraag of als u iets wilt weten over het abonnement. Ook als de mantelzorg (te)veel van u vraagt kan er met u meegedacht worden in mogelijkheden van ondersteuning door onze consulenten en vrijwilligers.

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij WonenPlus Alkmaar? We kunnen u er van alles over vertellen en ontmoeten u graag. Uiteraard zijn de WonenPlus Alkmaar abonnees en vrijwilligers uit Alkmaar Noord ook van harte welkom. Kom gerust eens langs voor een kop koffie of thee.

 • Wanneer

  Woensdag en donderdag van 9:00 tot 12:00 uur

 • Waar

  Wijkcentrum Daalmeer

  Johanna Naberstraat 77b
  1827 LB Alkmaar

  info@wijkcentrumdaalmeer.nl