Vrijwilligers

WonenPlus brengt mensen bij elkaar

Heb je wat tijd over en wil je graag wat voor een ander betekenen? Dagelijks bellen mensen naar WonenPlus. Deze hulpvragen verbinden we aan een vrijwilliger. Het vrijwilligerswerk van WonenPlus is flexibel. Je bent baas over je eigen tijd, afhankelijk van je beschikbaarheid en aan de hand van je eigen agenda. Je gaat zelfstandig op pad naar de mensen thuis. Er is altijd (professionele) ondersteuning in de achterwacht bij WonenPlus. Er is ruimte voor overleg, deskundigheidsbevordering en we organiseren het hele jaar door gezellige vrijwilligersactiviteiten.

Kom kennismaken!

Spreekt het je aan en heb je zin om ons vrijwilligersteam te komen versterken? Iedereen is welkom. Er is altijd iets te doen. Een klein gebaar eenĀ  groot geluk. Bel of mail met WonenPlus en vraag een gesprek aan met een consulent.

Verzekeringen

Alkmaar is trots op haar vrijwilligers. Je bent met de collectieve vrijwilligersverzekering via gemeente verzekerd voor risici’s en ongevallen. Zorg wel zelf voor een aansprakelijkheidsverzekering (dit is verplicht in Nederland) en een ongevallenverzekering. Bij vervoer van de abonnees heb je ook zelf een ongevallen inzittendenverzekering nodig.