Je bekijkt nu Informatiebijeenkomst Vooraf Geregeld

Informatiebijeenkomst Vooraf GeregeldNadenken over uitvaartwensen geeft rust en houvast voor de persoon zelf maar ook voor de nabestaanden. Wat wil ik vastleggen? Weet men wat mijn uitvaart- en andere wensen zijn? Wat wil ik graag of wat juist niet? Wat kan ik hierin zelf doen? Wat wil ik overlaten aan mijn nabestaanden?  Wat er valt te doen in de voorbereiding wordt in deze bijeenkomst uitgelegd door WonenPlus vrijwilliger Engel Schoffelmeer samen met uitvaartleidster Petra Timmers van Monuta. Kom naar deze gratis bijeenkomst op woensdag 24 april van 14:00 tot 16:00 uur bij VoorMekaar Daalmeer in wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b.  
Na afloop kan men vrijblijvend een afspraak maken met een WonenPlus vrijwilliger van “vooraf geregeld’ die thuis helpt met het maken van een persoonlijk overzicht. Geef je op bij: WonenPlus Alkmaar  (072) 512 27 11 / info@wonenplusalkmaar.nl of bij de Daalder (072) 561 76 18. Niet alleen voor abonnees, ook als je dit als vrijwilliger ook interessant vindt ben je van harte welkom.

Engel Schoffelmeer .